Meniu Închide

Yahoo Messenger 11 & AD Banner Remover + Multi Messenger

A apărut o nouă variantă de Yahoo Messenger (versiunea 11), ce e drept în variantă beta dar care oferă posibilitatea de a vă loga nu doar în rețeaua Yahoo ci și pe Facebook. Mari schimbări în rest nu au avut loc, pentru mai multe detalii vă invit să urmăriți clipul de prezentare de mai jos:

Cei care doresc să scape de reclama din Yahoo Messenger sau săfolosesească mai multe instanțe ale aplicației pot utiliza AD Banner Remover-ul dezvoltat de WackyB.

Descarcă Yahoo Messenger 11 (dimensiune 17 MB)

În ceea ce privește versiunea pentru terminalele mobile, trebuie să recunosc că am fost neplăcut surprins (pe Android) de resursele consumate (motiv pentru care se mișca greu) și traficul făcut. Cred că o alternativă mai potrivită este aplicația Meebo.

Alte articole interesante pentru tine

22 Comments

 1. stoica camelia

  Buna,
  Mi-a trimis cineva un mesaj si nu il vad in yahoo plus, ce trebuie sa fac?
  Cum fac sa trec definitiv pe yahoo classic?
  Am incercat sa-mi fac alt cont si apare direct yahoo plus, care e procedura?
  Iti multumesc pt lamuriri.

 2. Cristina

  Salut, am o mare probl, am un Acer aspire 2920 si de knd am dat upload la mess, si mi-am pe 11 am probleme ca : mi se inchide instantaneu, fara un motiv messu si imi zice k nu e compatibil cu windows, am win 7, am reinstalat winu de vreo 2 ori, dar tot la fel imi face, si nu numai la mess, am progr kre nuu imi merg, k daemon tools, nero… stiti cumva care ar putea fi probl si ce as putea face? multumesc

 3. silvia

  salut am o problema inainte nu se intimpla dar acum tot mai des imi apare ca nu mai este loc pe disc si trebuie sa eliberez spatiu este un hp s7510 si imi spune sa sterg programele care nu imi folosesc din panelul de control (logic pina aici)dar imi este teama sa sterg vreun program ca sa nu stric calculatorul cum sa fac sa imi dau seama care imi trebuesc si care nu cum se actualizeaza automat ? scuze dar nu am idee de asa ceva ajutooor multumesc

 4. Valigw

  LA MULTI ANI PE 2011 !
  Ca nu am vorbit anul asta.
  Multumesc de raspuns si abia astept sa scrii articolul ca-mi face capul patrat nevasta-mea ca nu poate vorbi-scrie pe messenger.

 5. Bebi

  La adresa de mai jos se gaseste ce trebuie facut (da, e vb de niste scripturi)
  acasa3d.com/internet/nu-se-mai-vede-scrisul-la-messenger-tutorial-cu-ce-ai-de-facut/

 6. Valigw

  Am o problema cu Yahoo Messenger 10, am incercat si cu 9, e la la fel ! Nu vad mesajele primite, nici ale mele pe care le scriu, dupa ce le trimit. Problema a aparut de cateva luni. Crezi ca pot scapa de probleme cu varianta 11, sau o fi altceva ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *