Meniu Închide

Y!M Now Playing – Melodie la statusul Yahoo Messenger 9

Cu toate ca am mai prezentat o aplicatie care afiseaza la status ce melodie ascultati in Winamp, deoarece pare sa aiba virusi am gasit un plugin care face acelasi lucru, si este si compatibil cu Yahoo Messenger 9.
Pentru a utiliza acest plugin, este nevoie sa-l descarcati si sa-l instalati in directorul Plugins din Winamp. Apoi deschideti Winamp, click dreapta pe interfata acestuia, selectati Options/Preferences si mergeti la rubrica Gereral Purpouse.
Apoi dati click pe Configure dupa ce ati selectat Yahoo! Messenger Now Playing si aveti grija ca setarile sa fie ca in imaginea de mai sus($A – $T), altfel statusul se va bloca in scurta vreme.

Pagina web & Descarcare: http://nume..NowPlaying/
Dimensiune: ~ 50KB

Alte articole interesante pentru tine

17 Comments

 1. Catalin

  Yahoo! Messenger are propriul sau plugin il poti descarca de aici : aplicatii.messok.ro/pluginuri-messenger/foxytunes-pe-yahoo-messenger/ sau de pe pagina oficiala : messenger.yahoo.com/plugins/view/4001/

 2. mihaela

  spunemi si mie te rog ce sa fac dau sa copiez unde ii pluginu si ma intra un real player si nu pot sal instalez intra automatic acolo ce sai fac te rogg

 3. iohann

  Salut cu pun link-ul melodiei care o ascult si o transmit in acelasi timp din winamp(broadcast) catre cei din lista mea de messengers caci am vazut ca se poate.clic pe ea si se deschide un player (winamp, bs player)si o ascult. ms.

 4. ady-666

  super.fara complicatii,merge stas in 2 minute deja se vede melodia la status.k”lumea mersii mul ,bafta!!!!!!!!!!!!!!!!!

 5. yonel_xp

  frate imi apare tot la status si in lista sau la prieteni nu le apare folosesc yahoo messenger 9.0.0.2160

 6. WTF

  deci frate i o problema am facut tot ce trebe imi apare sus la status melodia dar cand ma uit in lista la mn nu imi apare nimik..:|
  din ce cauza oare

 7. digirl

  buna..am instalat progr asta..imi apar melodiile pe care le ascult la status numai k imi mai afiseaza si vechile statusuri..ce pot face sa nu imi mai apara si optiunea cu statusul de la yahoo?

  • Alexandru

   Dacă am înţeles bine care este situaţia, nu ştiu ce ai putea face. Este posibil să fie din cauza schimbărilor aduse la noile versiuni de messenger..
   Îmi poţi da mai multe detalii?

 8. Anonim

  misto ‘programelul’:) folosesc winamp si m-am cam saturat de el…pe viitor vreau sa folosesc aimp.e compatibil si cu aimp???
  multumesc anticipat!

Comentariile sunt închise.