Zamzar.com – Conversie fisiere online

Zamzar.com este un serviciu online de convertit fisiere si nu numai.

Sa presupunem ca aveti un fisier insa vreti sa il convertiti insa fara a instala o aplicatie pe calculatorul dumneavoastra. Intrati pe acest site si veti vedea casutele cu Step 1 2 3 4. In prima fie selectati fisierul de pe calculatorul vostru fie introduceti link-ul unde poate fi gasit.

In a doua casuta selectati formatul in care doriti sa il convertiti, in a treia introduceti adresa de email, ca sa puteti primi link-ul de download (valabil 24 de ore). Apoi apasati convert si gata.. Mai multe detalii despre formatele compatibile aici.De asemenea cu acest serviciu puteti salva si fisiere video de pe Youtube, Google Video, Revver, PutFile, Spike, Blip.tv, TeacherTube, TinyPic, Myspace, Dailymotion, Metacafe, Break.com, Apple Trailers, GodTube, SpikedHumor, pur si simplu accesati rubrica Download Videos.

S-ar putea sa iti placa la fel de mult si media-convert.com, despre care am scris ulterior.

Trimite articolul și prietenilor tăi!

8 comentarii

  1. Nu converteste nimic, doar introduce pdf-ul intr-o pagina de word, lucru pe care-l fac si singur cu insert……varza……

  2. Buna ziua,

    Mai exista si ale site-uri online pe care as putea converti .pdf -> word? Convertpdftoword.net, media-convert.com si zamzar nu pot converti fisierul dorit deoarece acesta are aproape 16MB. Multumesc anticipat, o zi buna!

  3. Marfa rau asta. Cati draci nu-ti faci cand ai nevoie sa convertesti ceva rapid si cauti prin zeci de programe care mai de care…. si te mai trezesti si cu watermark-uri…

Comentariile sunt închise.