ZeuApp – Colecția ta de softuri utile

ZeuAppDe-a lungul timpului Computerică v-a pus la curent cu tot felul de softuri utile și le-a testat pentru dumneavoastră. Acum ceva vreme Alex v-a pus la dispoziție o listă a programelor utile pe care el le-a utilizat şi pe care le consideră eficiente. Între timp acestea au fost updatate și au apărut altele mai mult sau mai puţin eficiente sau mai prietenoase, pe care noi am încercat să vi le prezentăm, astfel încât dumneavoastră să îl alegeţi pe cel care vi se potriveşte.

ZeuApp este o aplicaţie portabilă care vă pune la dispoziţie peste 100 de aplicaţii gratuite pentru computerul dumneavoastră, organizate pe categorii: Archivers, Audio, Video, Chat, Internet, CD Burners, File Sharing, Graphic, Text Editors, Office, Security, Utilities și Programming.

Și nu, ZeuApp nu conține kiturile de instalare ale tuturor acestor programe, ar fi durat prea mult să downloadați atâtea softuri și ar fi ocupat prea mult spațiu în PC. Dezvoltatorii au găsit o metodă mai eficientă: pentru fiecare soft aveți la dispoziție un buton de download (care face legătura cu locația de unde îl descărcați de obicei), un buton prin intermediul căruia vă prezintă câteva screenshot-uri și un altul care vă trimite în browser pe website-ul oficial. În concluzie, ZeuApp înglobează o gamă largă de programe de care aveți nevoie pentru calculatorul dumneavoastră din care îl puteți alege pe cel mai potrivit pentru dumneavoastră.

Pe lângă aceste categorii, aplicația vă permite să vă creați propria categorie – My Software, unde vă puteți adăuga scurtăturile către 10 softuri preferate, în cazul in care acestea nu apar deja in ZeuApp. Nu trebuie decât să introduceți numele aplicației, descrierea, link-ul de download, website-ul oficial și versiunea acesteia.

Adăugare soft
Adăugare soft

ZeuApp nu oferă suport în limba română, însă interfața prietenoasă o face accesibilă tuturor.

Nu vă rămâne decât să descărcați aplicația, să rulați fișierul de tip self-extractor să alegeți locația de unde va fi accesată aplicația, iar apoi să vă instalați programele de care aveți nevoie, prin doar câteva click-uri.

Download
Download

Download: http://zeusoft.net/zeuapp/v6/ZeuApp%201.6.exe (1.2 Mb)

Versiunea portabilă: http://zeusoft.net/zeuapp/v6/ZeuApp1.6.rar (1.0 Mb)

Trimite articolul și prietenilor tăi!

9 comentarii

 1. Multumesc pentru ZeuApp. Inca nu auzisem de acest pachet. Dar la viteza cu care apar lucruri noi in fiecare zi, nici macar nu este de mirare.
  Inca o data, multumesc.

 2. Hi, I’ve just wanted to respond that 1.6 can download latest version of programs at any time. We update links every 2 weeks.

 3. Salut baieti…o alta alternativa la cele doua prezentate mai sus este freenew.net/index.html
  aceasta vine cu o noutate fata de precedentele, in afara de optiunea de a instala programele dorite cu un singur executabil, ne da posibilitatea de a le si dezinstala cu un singur click pe toate…eu zic ca este cea mai reusita!

 4. Alex, nu mi-o lua te rog in nume de rau dar Andrei de la PC… s-a referit la Ninite. http://ninite.com/ care a considerat el ca s-ar asemana cu acest ZeuApp.Eu as spune ca mai degraba se aseamana cu urmatoarele:PortableApps.com Platform,,,LiberKey V5 beta,,,Computer Repair Utility Kit-Technibble.
  Imi place f mult cum se prezinta saitul tau.Nu pot sa-ti urez decat succes in continuare.

  • Salut axelluny, mulţumesc de observaţie, nu am citit bine. Îmi place Ninite şi poate fi o alternativă la ZeuApp.
   Îţi mulţumesc pentru aprecieri şi te mai aşteptăm cu plăcere.

Comentariile sunt închise.