Meniu Închide

Zulu DJ – Program gratuit pentru mixat muzică

Zulu DJ este un program gratuit pentru mixat muzică cu o interfață simpatică și foarte intuitivă. Aplicația vă pune la dispoziție două deck-uri în care puteți adăuga melodii și apoi să le suprapuneți sau să faceți trecerea subtilă de la o piesă la alta. Pentru piesa muzicală din fiecare deck se desenează un grafic de amplitudine în funcție de timp, încât să puteți identifica ușor părțile mai ritmate sau mai “ușoare” ale melodiilor.

De asemenea aplicația vă permite să adăugați efecte melodiilor: Distorsiuni, Filtru trece sus, Reverb, Phaser, Flange, Întârziere. În plus aplicația poate calcula numărul de bătăi pe minut (BPM) a ritmului melodiilor și puteți regla tempoul acestora încât să se suprapună perfect.

zuludj

Pe lângă aplicația de mixat muzică, se poate opta pentru instalarea altor câteva aplicații utile pentru editare audio, însă care nu sunt gratuite: un editor audio, o aplicație de înregistrat sunet, un convertor de fișiere, a aplicație de produs muzică, și o aplicație de generat ritmuri care este gratuită (Metronome for Musicians).

Singurul minus al aplicației ar fi că nu are funcție de mixare automată a pieselor din playlist sau că nu se pot face scratch-uri. Chiar și așa, Zulu DJ este o aplicație excelentă având în vedere că este gratuită.

Descărcare: http://www.nch.com.au/dj/index.html

Dimensiune: 260KB kit instalare / 1,2MB instalat

 

Alte articole interesante pentru tine

48 Comments

  1. Robert

    Ii tare mie imi merge super bine si am laptop.Daca vreti sa-l downloadati,dati clik pe imagine si dupaia download.Succes.
    (((NU ARE VIRUSI)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *