AMP WinOFF – Inchidere automata/programata PC

Pentru ca am decis sa imi scurtez timpul petrecut in fata calculatorului, am cautat o aplicatie care sa ma ajute. Dintre toate aplicatiile pe care le-am incercat, am decis sa raman la AMP WinOFF, pentru ca are foarte multe functii.

ampwinoff

AMP WinOFF poate fi configurat sa inchida calculatorul la o anumita ora sau dupa un anumit interval de timp (ore, minute sau chiar zile), dar si cand procesorul este folosit sub o anumita valoare (puteti inchide calculatorul dupa ce termina de facut ceva, o randare, procesare, descarcare, etc..). Interfata este destul de intuitiva, daca stiti limba engleza o sa va acomodati intr-un timp scurt cu aplicatia.

De asemenea poate fi setat sa efectueze shutdown, restart, logoff (in mai multe feluri). Pe langa toate acestea poate fi “programat” sa porneasca o data cu Windows-ul si sa reia planul de inchidere al calculatorului, poate efectua o captura de ecran, sau  chiar sa ruleze o aplicatie inainte de inchidere.

Poate fi protejat si cu parola, ceea ce inseamna ca daca sunteti parinte puteti  de exemplu sa limitati timpul pe care il petrec copii dumneavoastra in fata calculatorului (si nu numai).

lock

Dupa ce ati activa inchiderea automata, un mic „afisaj” va aparea langa ceas in partea dreapta pentru a confirma acest lucru.
Descarcare: http://www.ampsoft.net/utilities/WinOFF.php
Dimensiune: ~760KB
Trimite articolul și prietenilor tăi!