Etichetă Jocuri

Trackmania – Cel mai răspândit arcade

Câștigarea curselor nu te face să avansezi doar în joc ci și într-un clasament național/mondial. Nu sunt de lepădat nici competițiile care se desfășoară pe lângă clasamentul general și care sunt dotate cu premii considerabile.

Volvo The Game – Curse cu masini suedeze

Se pare ca promovarea noilor modele de masini prin jocuri video a devenit o metoda apreciata in randul producatorilor auto. Dupa ce BMW si-a promovat modelul M3 si Ferrari alte cateva modele noi, Volvo a lansat un joc cu ajutorul SlimBin, prin care sa isi promoveze la randul sau masinile.

Ferrari Virtual Race – Joc gratuit de la Ferrari

Dupa ce anul trecut BMW a lansat BMW M3 Challenge pentru a-si celebra modelul sport M3, se pare ca cei de la Ferrari au preluat si ei ideea de a-si promova masinile printr-un joc video, si au lansat Ferrari Virtual Race.Jocul este gratuit, si vi se ofera posibilitatea sa “dati ocol” traseului de la Mugello cu 599 GTB Fiorano, 612 Scaglietti, sau cu 430 Scuderia, nu neaparat singuri ci si cu oponenti AI (puteti sa va alegeti nivelul si numarul oponentilor).

Game Booster – Elibereaza Resurse cu 1 Click

Game Booster este o aplicatie care elibereaza resursele calculatorului printr-un singur click, inchide procesele nefolositoare ale Windows-ului si alte aplicatii pe care le selectati, pentru a putea sa va jucati la performantele maxime ale calculatorului. Nu doar “gamerii” vor aprecia asteasta aplicatie, ci si persoanele care ruleaza aplicatii ce consuma resurse multe si au un sistem modest.