Etichetă Optimizare

5 ponturi pentru un calculator mai rapid

Am constatat că mulți dintre voi ar dori să știe ce anume determină „viteza de reacție” a unui calculator, și asta fără a aplica cine știe ce trucuri prin regiștri sau a folosi diverse programe pentru „tweak”, de acea am decis să scriu pe această temă. O întreținere corespunzătoare și „logică” a calculatorului vă poate menține sistemul în formă foarte bună o perioadă îndelungată.

Avantajele și dezavantajele aplicațiilor portabile

Aplicaţiile portabile sunt acele aplicaţii ce se pot rula direct de pe medii de stocare externe (de ex un stick USB), aplicaţia rulând direct de stick neinstaland nimic pe sistemul gazdă.Află care sunt avantajele, dezavantajele şi unde poţi gasi astfel de aplicaţii..

IObit P2PTurbo – Optimizare P2P

IObit P2PTurbo va poate ajuta sa va imbunatatiti transferul P2P, luand in calcul aplicatia pe care o folositi pentru descarcare si analizand configuratia retelei. Intai trebuie sa determinati ce viteza are conexiunea, apoi pentru a va imbunatati transferul, selectati ce aplicatie folositi cel mai frecvent, viteza conexiunii voastre si apasati Boost!. Asta este tot ce trebuie sa faceti.

Cum sa iti optimizezi conexiunea de Internet

M-am gandit sa detaliez un pic pe ideea de testare viteza internet si optimizare si in cele ce urmeaza puteti urmari o prezentare video ce are roul de a va ajuta in folosirea la maxim a benzii conexiunii voastre de Internet.Pentru inceput veti rula de cateva ori un test pentru a afla cat de mare este banda si apoi folosind o aplicatie ce vine cu Advanced System Care (Firefox TCP Optimizer) veti configura protocolul TCP si browserul incat banda sa fie utilizata corespunzator.