Etichetă Imagini

Photo Finesse 2.02

Photo Finesse – Editor rapid de fotografii

Photo Finesse este o aplicație prin intermediul căreia vă puteți retușa sau prelucra fotografiile într-un timp foarte scurt și cu un consum minim de resurse, asta datorită faptului că nu are foarte multe opțiuni precum alte editoare foto.

Online Image Optimizer – Optimizare imagini jpg, gif și png

Online Image Optimizer este o webaplicație de pe dynamicdrive (un site cu scripturi DHTML destul de utile) care este folositoare în cazul în care doriți să reduceți dimensiunile fișierelor de tip imagine. Reducerea dimensiunilor este utilă mai ales în cazul în care imaginile urmează a fi urcate pe un site, astfel reducându-se timpul de încarcare total al site-ului.

Edraw Mind Map – Creeaza usor diagrame si scheme bloc

Edraw Mind Map este o aplicatie gratuita cu ajutorul careia puteti realiza foarte repede si usor diagrame si scheme bloc. Aplicatia contine o colectie de obiecte simaptice si foarte usor de “asamblat”, cu ajutorul carora veti realiza intr-un timp record diagramele propuse.

Bytescout Watermarking Lite – Protejeaza-ti imaginile

Exista mai multe metode prin care va puteti proteja imaginile in cazul in care le postati pe un site sau blog:1. Watermark (aplicarea unui text sau logo peste imagine, foarte usor de observat, imaginea trebuie prelucrata pentru a indeparta urmele watermark-ului); 2. Digimarc (adaugarea unei semnaturi digitale in fisierul imagine, este dificil de observat si cel putin la fel de greu de scos); Bytescout Watermarking Lite este o unealta utila tuturor celor care doresc sa isi protezeze imaginile prin aplicarea unui watermark (marca de siguranta – text peste imagine). Char daca este Lite (versiunea gratuita si cu mai putine functii) ofera posibilitatea de a alege intre cateva sabloane de aplicare a text-ului peste imagine.