Bubbl.us – Brainstorming și diagrame online

Ideile sunt mereu binevenite, însă de cele mai multe ori se pierd dacă nu sunt notate. De obicei, când aveam o idee o putem vedea mai clar dacă desenăm o schemă, sau îi făceam un plan. Am avut o perioadă în care m-am jucat cu o aplicație pentru prezentări și diagrame, Edraw Mind Map, însă era prea avansată pentru schițe și relativ greu accesibilă.
Acum câteva zile am descoperit însă bubbl.us, o webaplicație pentru lucrul cu diagrame extrem de utilă datorită ușurinței de utilizare, având o interfață extrem de simplă și intuitivă. Acest lucru face ca atunci când lucrați să vă concentrați strict pe fluxul de idei și să ajungeți rapid la o schiță sau la un plan.

bubble.us

Pentru a utiliza bubble.us și păstra diagramele construite este de preferat să vă faceți un cont gratuit, care vă permite să salvați trei diagrame. Din punctul meu de vedere este suficient, pentru că se pot și exporta ca imagine (JPG sau PNG).

În cazul în care mai știți și alte servicii similare puteți să le menționați într-un comentariu mai jos. Vouă cum vi se pare bubble.us?

Trimite articolul și prietenilor tăi!

2 comentarii

  1. L-am folosit cu ceva timp in urma pentru un proiect. L-am descoperit tocmai datorita numelui. Altfel foloseam Word. 🙂

Comentariile sunt închise.