AOC e2462Vwh – Un nou monitor FullHD pentru pasionații de jocuri

AOC e2462Vwh este un monitor FullHD de  23,6″, conceput special pentru comunitatea exigentă a amatorilor de jocuri. Cu un timp de răspuns ultrarapid de numai 2 milisecunde, acest model LED asigură o experienţă de vizionare ideală pentru jocuri.

AOC e2462Vwh

Modelul e2462Vwh oferă imagini vii şi clare, chiar şi în secvenţele de acţiune cu dinamică rapidă din cele mai noi jocuri şi filme. Producătorul de monitoare AOC a echipat acest model FullHD compatibil cu HDCP cu un ecran TN de ultimă generaţie, ceea ce permite un timp de răspuns ultrarapid de numai 2 ms.

În combinaţie cu o luminozitate de 250 cd/m2, un contrast dinamic de 50.000.000:1 și un contrast static: 1000:1, modelul e2462Vwh oferă imagini vii şi clare pe un ecran panoramic cu diagonala de 60 cm. Datorită celei mai noi tehnologii de retroiluminare cu LED-uri , acest model este extrem de economic, chiar dacă oferă performanţe de vârf.

Modelul e2462Vwh are un design negru cu alb elegant, care se potriveşte perfect într-o ambianţă modernă. Datorită faptului că suportul monitorului permite conectarea cablurilor HDMI şi VGA în partea din spate, nu vor exista cabluri pe birou, lucru care accentuează aspectul elegant al acestui model LED ultrasubţire.

AOC a echipat modelul e2462Vwh cu software inteligent pentru reducerea consumului de energie şi pentru a oferi alte beneficii: i-Menu, de exemplu, permite modificarea cu uşurinţă a setărilor monitorului folosind mouse-ul, iar Screen+ vă permite să împărţiţi ecranul în mai multe secţiuni.

Consumul deja redus de energie poate fi redus şi mai mult folosind setările prestabilite e-Saver şi Eco Mode; astfel, monitorul devine conform cu prevederile exigente ale unor certificate precum TCO 5.0 sau EPEAT Silver.

Monitorul e2462Vwh va fi disponibil de la 1 februarie 2013 la un preţ recomandat de RON 857.

Trimite articolul și prietenilor tăi!