Etichetă Antivirus

Bitdefender iarăși primul în AV-Test

Bitdefender Internet Security s-a clasat iarăși pe prima poziție în evaluarea AV-TEST, cea mai severă testare din industrie. Runda de teste desfășurată în lunile martie-aprilie a plasat Bitdefender pe locul întâi, cu 17 puncte obținute din maximum 18 puncte posibile, în fața altor 21 de produse antivirus, printre care Eset, Kaspersky, Microsoft, Symantec.
Flamer Trojan remover

Trojan.Flamer Removal Tool

Flamer sau Skywiper este considerat cel mai complex și periculos instrument de spionaj electronic descoperit până acum. Acesta poate fura informații sau parole, poate înregistra conversații, poate crea capturi de ecran sau chiar intercepta terminalele echipate cu Bluetooth aflate în apropierea calculatorului.

DNS Changer Removal Tool

Descarcă un instrument gratuit care elimină efectele familiei de viruşi DNS Changer, un malware ce determină direcționarea calculatoarelor infectate către website-uri create special în scopul unor escrocherii, prin modificarea setărilor DNS.

Bitdefender 2013 BETA

Bitdefender va lansa în curând noua generație a soluțiilor de securitate pentru PC și invită utilizatorii să testeze Bitdefender Total Security 2013 BETA. Cei mai activi testeri pot câştiga dispozitive de ultimă generație (o tabletă, un laptop, un telefon cu Windows) - și 100 de licenţe Bitdefender 2013.
computer-virus

Este un antivirus gratuit suficient?

Numărul vectorilor malware a crescut aproape exponențial începând din anul 2008, și aceștia iau forme din ce în ce mai variate. Șansele să întâlnim astfel de amenințări cresc de la o zi la alta, și este mult mai comod ne protejăm calculatoarele folosind o soluție de securitate.