Etichetă Telefoane

CES 2014: ASUS a lansat 3 telefoane din seria ZenFone

In ziua de azi avem o gramada de producatori de telefoane si tablete si putini sunt cei care au produse de calitate. Unul dintre cei mai cunoscuti producatori din IT, ASUS, are o gama variata de tablete si hibrid-uri telefon-tableta.…

Ce va lansa Allview in 2014?

În ajun de Crăciun am primit de la Allview un cadou interesant. În pachetul primit am descoperit și un calendar care m-a pus pe gânduri. În dreptul fiecărei luni este afișat un produs, ceea ce ma dus cu gândul la…

Phown, un prototip de telefon 100% romanesc

În cadrul evenimentului IMW 2013 o echipă de români și-au prezentat conceptul lor de telefon pentru zilele moderne. Aceștia i-au spus Phown și este întradevăr un telefon performant ce poate surprinde pe oricine crede că noi nu suntem în stare să facem lucruri de care și străinii să fie mândri.

Motorola a lansat Moto G, un Moto X accesibil

Motorola ne încânta în aceste zile cu un telefon derivat din celebrul Moto X, telefon dedicat persoanelor care nu se uită neapărat la specificații și pun accent pe software.

LG G2 disponibil la Orange

Smartphone-ul LG G2 are toate avantajele unui smartphone de top: porneste rapid aplicatiile datorita procesorului Quad-Core de 2,26 GHz Snapdragon 800 si celor 2 GB RAM, are un ecran full HD de 5,2 inchi, o baterie de 3.000 mAh, o camera foto performanta de 13 MP.

HTC One max, disponibil de la finele lunii octombrie 2013

HTC anunţă One max, un smartphone supra-dimensionat, ce aduce fanilor terminalelor mari design-ul mult apreciat, funcţionalităţile şi performanţa HTC One plus funcţia Fingerprint Scan ce simplifică deblocarea telefonului.