ASUS a anunțat placa grafică Striker Platinum GTX 760

ASUS Republic of Gamers a anunțat Striker Platinum GTX 760, o placă grafică bazată pe NVIDIA GeForce GTX 760, cu 4GB de memorie GDDR5 și tehnologii de răcire și de stabilizare a alimentării. Răcirea DirectCU II, ventilatorul CoolTech, regulatoarele de tensiune DIGI+ și componentele Super Alloy Power asigură operarea silențioasă și oferă un potențial ridicat de overclocking. 

Striker Platinum GTX 760

Jocuri cu 10% mai rapide

ROG Striker Platinum GTX 760 beneficiază de unități de procesare grafică (GPU) selectate în mod individual, oferind performanțe mai bune față de modelele obișnuite. Unitatea are o frecvență de 1085MHz, iar atunci când este supratactată urcă până la 1150MHz, cu 105MHz, respectiv 117MHz mai mult decât modelele de referință. Plusul de performanță de 10% este completat de cei 4GB de memorie GDDR5. Striker Platinum GTX 760 rulează în mod fluid jocuri la rezoluții de până la 2560×1600 pixeli.

Performanță la temperaturi joase

Striker Platinum are un corp simplificat și heat-pipe-uri ce evidențiază tehnologia de răcire DirectCU II. Aceasta pune în contact direct conductele de cupru cu diametrul de 10mm și nucleul grafic, eliminând căldura cu o eficiență dusă la extrem. Striker Platinum GTX 760 dispune de ventilatoarele CoolTech, o altă exclusivitate ASUS.
CoolTech oferă lamele de tip hibrid, cu ventilator radial interior și lame exterioare de tip floare pentru a oferi un flux de aer multi-direcțional, accelerând eliminarea căldurii. Ventilatorul este bine echilibrat astfel încât placa Striker Platinum să rămână cât mai silențioasă și cât mai rece, indiferent de intensitatea acțiunii de pe ecran.

Putere, stil și viteză

Inginerii ROG au creat Striker Platinum GTX 760 cu ajutorul componentelor durabile DIGI+ VRM și Super Alloy Power. Condensatorii metalici solizi, bobinele Super Alloy Power și tranzistorii MOSFET rezistă la solicitări și temperaturi mai mari grație materialelor cu formule speciale. DIGI+ VRM asigură un curent fără bruiaje, reglat cu precizie, pentru alimentarea nucleului grafic.

Această combinație crește fiabilitatea și durata de viață a plăcii de până la 5 ori, permițând utilizatorilor să se bucure de jocuri pretențioase care rulează mult mai fluid.Pentru a veni în ajutorul pasionaților de overclocking, Striker Platinum GTX 760 include GPU Tweak.

Această aplicație ASUS oferă utilizatorului controlul simplu și intuitiv asupra frecvențelor pentru nucleului grafic și memoria video, asupra vitezelor ventilatoarelor și a limitelor de consum, astfel încât placa să poate fi supratactată cu încredere.

GPU Tweak Streaming transmite în timp real acțiunea de pe ecran, astfel încât alți pasionați să poată urmări live jocurile rulate. Mai mult, este posibilă personalizarea fereastrei de streaming, prin adăugarea unui titlu, a unui text rulant sau a fotografiilor și imaginilor captate prin camera web.

Completată de elementele ROG în culorile roșu și negru, Striker Platinum GTX 760 dispune de un LED multicolor ce își schimbă culoarea și intensitatea luminii în funcție de încărcarea nucleului grafic, furnizând un indiciu vizual jucătorilor.

Trimite articolul și prietenilor tăi!

Un comentariu

Comentariile sunt închise.