Concurs: Dăm 2 invitații la DreamHack Bucharest 2013

Dreamhack

În intervalul 14-15 septembrie, se va desfășura la București DreamHack, un eveniment de gaming care va reuni cei mai buni jucători de Counter-Strike, League of Legends și StarCraft II din întreaga lume.

DreamHack este un brand recunoscut la nivel internațonal pentru capacitatea sa de a realiza cele mai mari LAN party-uri, demonstrații din sfera IT, spectacole de calculatoare. DreamHack atrage o multime de oameni interesați de calculatoare, gaming și competiții eSports.

Spectatorii vor beneficia de oferte speciale la anume produse și vor putea să se înscrie în concursurile și tombolele pe care le vor desfășura sponsorii.

Printre sponsori regăsesc și PC Garage, ASUS și Logitech care vă așteaptă cu un stand special chiar la intrarea principală și în foaierul unde se desfășoară calificările de StarCraft 2.

Concurs – 2 Invitații la DreamHack

Alături de PC Garage, oferim două invitații la evenimentul ce se va desfășura weekendul viitor. Ia-ți un prieten și hai cu noi la DreamHack 2013!

invitatii-dreamhack-2013

Pentru a te înscrie în tragerea la sorți pentru cele două invitații trebuie să lași un comentariu (cu nume și adresa de e-mail valide) în care să ne spui cu cine și de ce ai vrea să mergi la DreamHack. 🙂

The winner takes it all! Câștigătorul ales prin tragere la sorți (random.org) va primi ambele invitații pentru a merge alături de un prieten la evenimentul din 14-15 sept. Înscrierile sunt valide până vineri (13 septembrie) dimineață la ora 11, iar câștigătorul va fi anunțat în aceeași zi până în orele 23.

Urmărește-ne și pe Facebook: PC Garage, Computerică.

– Later edit:

Felicitări lui Dragne Mihai, câștigătorul celor două invitații.

Vă mulțumesc pe această cale tuturor celor care ați participat la concurs și vă aștept cu drag și la cele ce vor urma.

castigator-dreamhack

Trimite articolul și prietenilor tăi!

47 comentarii

  1. Salut as vrea sa merg la dreamhack alaturi de un prieten care este pasionat de cs:go si lol ,de asemenea si eu sunt pasionat de lol si cs

  2. Salut , as vrea sa merg alaturi de un prieten la cel mai mare eveniment de gaming din romania .

  3. Deoarece nu am avut ocazia sa particip niciodata la un asemenea eveniment, as dori sa pot participa impreuna cu o prietena la DreamHack pentru a socializa cu cei care au aceeasi pasiune ca si noi.

  4. vreau sa merg cu prietenul meu cristi pentru a vedea in actiune cei mai buni gameri din lume si sa speram ca vom ajunge si noi sa concuram acolo

  5. Salut ma numesc Marin Mihai si ma joc lol de 1 an , vreau sa ma duc cu fratele meu la acest eveniment

Comentariile sunt închise.