Meniu Închide

Deezer înlatură toate restricțiile de timp pe desktop și tabletă

Deezer anunţă două mari îmbunătăţiri ale platformei, create pentru a oferi tuturor fanilor muzicii o experienţă mai bună pe telefonul mobil, pe desktop sau pe tabletă.

deezer1

Cei care folosesc Deezer gratuit pe desktop, în modul Discovery, vor putea de acum să asculte piesele favorite şi pe telefonul mobil, graţie celor două funcţii noi. Flow, este prima funcţie de acest gen într-un serviciu de streaming, creată pentru a-ţi oferi propriul post de radio.

Analizând biblioteca ta muzicală, precum şi ce muzică ai ascultat în trecut, Flow creează un post de radio unic, încărcat toată muzica pe care o îndrăgeşti.

Mai mult, Flow nu are restricţii de timp, dându-ţi astfel libertatea de a asculta muzica ta preferată oricând vrei, oriunde te-ai afla.

“Inovarea prin depăşirea propriilor limite este parte a ADN-ului nostru, iar principalul nostru scop acum este acela de a oferi o experienţă muzicală personală foarte intensă pentru fiecare utilizator în parte. Cu Flow şi cu noua funcţie pentru pentru radio-urile de pe telefon, oricine va avea şansă de a descoperi muzică bună nouă pe telefonul lui mobil, complet gratuit şi fără alte limitări.” Daniel Marhely, fondatorul Deezer

Dacă nu eşti încântat doar de idea de asculta vechile tale piese favorite sau piesele din topuri, butonul Play radio combină cele mai bune piese ale tale cu cele mai bune piese din colecția Deezer.

Aceasta ia toate playlist-urile tale preferate şi le combină cu recomandări din partea editorilor Deezer din întreaga lume pentru a crea un post de radio bazat pe descoperirea de noi trupe şi care este de asemenea disponibil gratuit şi nelimitat pe telefonul tău mobil.

Deezer a mai lansat de asemenea şi o colecţie nouă de posturi de radio disponibile atât pe desktop cât şi pe mobil. Cu o funcţie nouă de căutare, alături de sute de genuri muzicale din care să alegi, această secţiune devine locul tău de inspiraţie atunci când vrei să descoperi muzică nouă.

Deezer înlătură toate restricţiile de timp pe desktop şi pe tabletă, dând astfel utilizatorilor oportunitatea de a asculta şi de a descoperi muzică nouă, nelimitat şi gratuit.

Alte articole interesante pentru tine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *