Antivirus si Firewall


Am reimprospatat clasamentul aici, dat fiind faptul ca am incercat zilele astea avast! si a gasit un worm intr-o arhiva; nu cred ca e mai bun decat Avira Antivir insa am observat ca jocurile si anumite aplicatii se misca mai fluent folosind avast!. De asemenea am revenit la Comodo.

E bine periodic sa mai schimbati antivirus-ul, pentru ca nici unul nu ofera protectie 100%; puteti folosi cu incredere si serviciul Virus Total cand suspectati anumite fisiere..

Antivirus : > Avira AntiVir Personal sau avast! 4 Home Edition<
Avira stie foarte multi virusi, nu face galagie degeaba, usor de folosit.. cand face update apare o reclama..

avast! are protectie pe module (IM, Mail, Network Shield…samd), ofera protectie de baza, si ocupa mai putine resurse.. nu face reclama..

Firewall: > Comodo Firewall Pro sau Online Armor Free <

Online Armor e un firewall basic, ofera o protectie foarte buna, insa unii s-au plans ca le incetineste sistemul. Comodo foloseste putine resurse e foarte configurabil.. invata el cum sta treaba si dupa o vreme nu mai zice nimic..
Daca instalati Comodo, instalati-l FARA
Defense+, este foarte eficient dar ATENTIE, mai creeaza dificultati cu anumite jocuri -> ecran negru ce necesita reset..

Trimite articolul și prietenilor tăi!

4 comentarii

  1. Tocmai Defence+ iti poate oferi sansa sa scapi de actiunea nedorita a unor fisiere posibil malware ce nu se afla inca in baza de semnaturi a antivirusului – este de fapt un modul de protectie `HIPS` – si ar trebui folosit de toti cei care vor sa se protejeze cu adevarat …
    Odata ce a invatat calculatorul tau , Defence+ nu te mai deranjeaza cu avertizari decat daca apare ceva ce iese din rutina obisnuita de lucru a calculatorului tau !

  2. Avira si Comodo Firewall e o combinatie gratuita imbatabila.
    Frumos articol, scurt si la obiect. 😛

Comentariile sunt închise.