Spool – Descarci ușor conținutul preferat pe dispozitive mobile

Tabletele și smartphone-urile au devenit niște gadget-uri utilizate pe scară din ce în ce mai largă, de aceea tehnologiile care apar tind să îmbunătățească felul în care facem anumite lucruri. Zilele acestea am descoperit Spool, un serviciu web care face o chestie nemaipomenit de tare: îți pune la dispoziție o extensie pentru browser-ul web și o aplicație pentru dispozitivul mobil (indiferent dacă e smarphone sau tabletă) și practic când găsești un conținut interesant pe internet (pagină web, videoclip etc) îl descarcă folosind rețeaua wireless pe dispozitivul mobil, astfel poți urmări liniștit conținutul când ai timp indiferent dacă dispui sau nu de o conexiune internet.

Interfața Spool din browser
Interfața Spool din browser

Spool te ajută să economisești o mulțime de timp și practic faci doar ceea ce îți place, când timpul îți permite. Adio descărcare și conversie de fișiere pentru a fi compatibile cu dispozitivul mobil. Ba mai mult, conținutul poate fi extrem de ușor de împărțit cu prietenii, deoarece contul de Spool se poate conecta cu cel de Twitter, Dropbox sau Facebook. Mai jos aveți filmulețul demonstrativ:

httpv://www.youtube.com/watch?v=IuoMtWLRSqE

Deși serviciul încă este în stadiu beta și conturile se dau pe bază de invitații, eu folosesc Spool pentru a-mi descărca conținut pe Evotab 2 și merge excelent. Vouă vă este utilă o astfel de aplicație?

Trimite articolul și prietenilor tăi!

8 comentarii

  1. O sa o testez deseara, pare geniala ideea mai ales ca am wireless si acasa si la birou. Mai zi-ne de aplicatii din astea, ca sunt bune la casa omului.

Comentariile sunt închise.