Categorie Articole Populare

Cele mai populare articole de pe computerica.ro, acum adunate pe o singură pagină. Vezi răspunsurile la cele mai frecvente întrebări..

Alternative MS Office

Top 5 Alternative Gratuite la Microsoft Office

Microsoft Office este unul dintre cele mai populare pachete software, totuși nu toți utilizatorii consideră rentabilă achiziția unei licențe. Dacă în cadrul companiilor este un soft nelipsit, utilizatorii individuali de multe oricse îndreaptă spre alternative gratuite la Microsoft Office care oferă funcții similare.

Whatsapp – Ghid cu 10 funcții pe care ar fi util să le cunoști

Whatsapp a devenit cea mai populară aplicație de mesagerie în 2016, iar la începutul anului 2020 a depășit pragul de 2 miliarde de utilizatori. Având un asemenea succes, aplicația este îmbunătățită constant, însă de multe ori introducerea unor funcții noi poate trece neobservată de către utilizatori.
Aplicații de Știri din România

Știri din România pe Telefonul Mobil – 3 Aplicații de Android și iOS

Am testat diverse aplicații de știri și m-a interesat în primul rând ca acestea sa conțină știri din România, să fie ușor de utilizat și pe cât posibil să nu necesite configurare. Am căutat aplicații care au surse de știri deja definite, iar eu doar să elimin sursele care mi se par nerelevante. Iată trei opțiuni bune de luat în calcul dacă vrei să citești știri din România pe telefon.
transfer fisiere mari online

Transfer de Fișiere Mari – 6 Alternative la WeTransfer pentru Transfer Online

Transferul de fișiere mari online a devenit o necesitate de când camerele foto, telefoanele mobile și conținutul multimedia sunt tot mai răspândite. Calitatea tot mai mare a fișierelor a crescut și dimensiunea acestora, mai ales în format necomprimat. Există o mulțime de servicii gratuite pentru transfer online, multe dintre ele chiar oferind facilități superioare unor servicii plătite. Singura condiție e să îți securizezi fișierele înainte de a le trimite..