KOYOS.ro vrea să vândă asociindu-se cu aeronautica românească

KOYOS.ro anunță parteneriatul cu ARCA – Asociația Română pentru Cosmonautică si Aeronautică în cadrul evenimentului de prezentare a rachetei orbitale Haas 2C in Piata Victoriei, începand cu data de 1 iunie.

Racheta Haas 2C este destinată amplasării pe orbita terestră a unui satelit de peste o jumătate de tonă, în primăvara anului 2013, precum şi participării la competiţia americană de astronautică Google Lunar X Prize. Un alt obiectiv al rachetei Haas 2C este testarea tehnologiei de propulsie şi dinamica zborului pentru avionul supersonic IAR-111 Excelsior.

ARCA Executor Engine
ARCA Executor Engine

Participanții la evenimentul de prezentare a rachetei în București alături de toți clienții care se înscriu între 1-3 iunie în programul dedicat prin intermediul paginii koyos.ro/qr, vor dona prin KOYOS 1% din valoarea fără TVA a facturii pentru orice produs cumpărat până la data de 31 iulie 2012.

Mai multe detalii despre campanie se găsesc pe http://koyos.ro/qr, iar actvitatea ARCA poate fi urmărită pe pagina oficială https://www.arcaspace.com/.

Trimite articolul și prietenilor tăi!