Mesagerie si comunicare

Pentru ca nevoia de comunicare in zilele noastre e destul de mare, o sa va prezint in cele ce urmeaza niste aplicatii care ajuta la satisfacerea acestei nevoi.
Pidgin, cunoscut pana nu de mult ca Gaim, este o aplicatie cu destul bun simt la capitolul resurse ocupate, resuseste sa va conecteze pe mai multe conturi de utilizator o data, are suport pentru limba romana, in principiu toate bune si frumoaste, mai putin cand vine vorba de transfer fisiere, de apeluri si videochat, facilitati care fie nu sunt fie nu functioneaza mereu. Este compatibil cu retelele AIM, ICQ (Oscar protocol), MSN Messenger, Yahoo!, IRC, Jabber, Gadu-Gadu, SILC, GroupWise Messenger, si Zephyr.

Descarca/Citeste despre Pidgin

Yahoo! Messenger. Am pus aici spre descarcare ultima versiune beta pentru ca permite si apel si vizualizarea camerei web in acelasi timp. Versiunile precedente nu puteau face ambele chestii in acelasi timp.

Descarca/Citeste despre Yahoo! Messenger

Daca doriti apeluri de calitate si o transmisie de calitate a videochat-ului, va recomand sa folositi Skype, care a fost printre primele aplicatii de acest gen, si serviciile oferite sunt de calitate.

Descarca/Citeste despre Skype


Thunderbird reprezinta o alternativa demna de luat in considerare daca va incanta ideea sa cititi mail-ul din clientul dumneavoastra de mail, pe deasupra are si un cititor RSS, ofera o securitate buna, protectie anti phising. Merita incercat. Nu functioneaza cu mail-ul de la yahoo decat daca aveti mail platit.

Descarca/Citeste despre Thunderbird

Trimite articolul și prietenilor tăi!

6 comentarii

  1. buna..eu am instalat pingin dar nu merge ..adik e instalat..si cand dau dublu click pe el nu intra..:((..dc?

    • Folosește versiunea portabilă. Dacă nici aceea nu pornește nu aș ști ce să te sfătuiesc, poate nu lansezi tu executabilul care trebuie. Succes!

  2. la partea de video/audio Skype este net superior,chiar si ooVoo este mai bun decit yahoo mess

  3. Si Trilian e ok.. probabil o sa il testez iar, ultima oara cand m-am jucat cu el, nu mai tin minte de ce insa nu mi-a prea placut.. nu exceleaza la nimic..

  4. foarte tare Alex… faci o treaba pe cinste… uite chiar nu stiam de pingin ala :). Keep mooving forward

Comentariile sunt închise.