OCCT Perestroïka – Stress test pentru CPU, GPU, PSU

ATENTIE! Aceasta aplicatie poate provoca pagube materiale. Daca sistemul dumneavoastra contine componente “subrede”, este posibil ca acestea sa cedeze in timpul testarii.

OCCT Perestroïka este un stress test pentru procesor, placa video, sursa de alimentare, util in cazul in care doriti sa verificati eficienta sistemului de racire sau a stabilitatii calculatorului. Este superioara fata de Orthoss Stress Prime, si pe langa testele de procesor, placa video si sursa de alimentare, genereaza grafice cu utilizarea procesorului si temperatura acestuia in raport cu timpul, variatia tensiunilor de alimentare, variatia temperaturii placii video in functie de utilizarea acesteia si altele..

occt

Testele pe care le poate efectua asupra procesorului sunt CPU OCCT si CPU Linpack (realizat de Intel). Mai sunt si  GPU OCCT(pentru procesorul placii video), GPU Memtest (testeaza memoria video daca placa video suporta CUDA) si Power Supply (pentru sursa de alimentare). In interfata principala mai afiseaza si detalii despre temperaturile si voltajele componentelor testate.

2009-03-31-17h54-cpu1

Graficele sunt generate dupa fiecare testare si pot fi gasite in directorul My Documents/OCCT/DATA (data zilei in care ati rulat testul). Aveti grija pentru cat timp rulati aceste teste.
Descarcare: http://www.ocbase.com/perestroika_en/index.php?Download
Dimensiune: ~18MB
Trimite articolul și prietenilor tăi!