Meniu Închide

În weekend PC Garage a organizat o competiție de NFS Most Wanted

PC Garage Need For Speed Most WantedDuminică, cei de la PC Garage au organizat o competiție dedicată gamerilor, de data aceasta pe placul celor pasionați de Need For Speed Most Wanted 2. La eveniment am fost prezent în calitate de spectator și m-a surprins că a fost un singur participant care a ales să joace cu volan (și a renunțat până la urmă că nu i-a plăcut sensibilitatea). Cred că ar fi fost foarte distractiv dacă toți participanții erau obligați să folosească numai volanele puse la dispoziție. 🙂

Ca fan al simulatoarelor auto, mi s-a părut întotdeauna mai ușor să controlezi mașina cu un volan, dar gusturile nu se discută și Need For Speed nu e chiar un simulator.

Concurentii s-au prezentat la eveniment bine antrenati pentru concursul ce avea sa dureze 6 ore. În joc s-au intalnit temperamente diferite, tactici de joc care mai de care mai inventive și mai îndrăznețe. Concurenții calculați ‘’au dat piept’’ cu cei temperamentali, puși pe șotii. Dacă ești curios cum a fost, poți urmări înregistrarea competiției de Need For Speed. Mai multe detalii se găsesc și pe blogul PC Garage.

Alte articole interesante pentru tine

3 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *