Quicksys RegDefrag – Optimizare & Defragmentare Registry

Registry-ul (sau registrii) este (sunt) o baza de date in care se stocheaza toate datele in urma instalarii programelor, configuratiile hardware si software cat si preferintele personale ale utilizatorului. Avand in vedere ca este modificat in mod constant si foarte frecvent, in timp acesta ajunge sa fie fragmentat si „dezordonat”.
Quicksys RegDefrag este o aplicatie mica, cu o interfata simpatica, ce optimizeaza Registry-ul si pe deasupra vine si in format portabil, adica nu necesita instalare.
Aceasta aplicatie se ocupa cu eliminarea spatiilor libere, defragmentarea intrarilor si organizarea acestora, insa nu modifica (dpdv al continutului) nici o intrare.
Optimizarea Registry-ului duce la o accesare mai rapida a acestuia, ceea ce se va resimti sub forma unui spor de performanta a calculatorului dumneavostra.
Trimite articolul și prietenilor tăi!

2 comentarii

  1. Am instalat aceasta aplicatiee, i-am dat sa scaneze si mi-a gasit un anumit procent(24%).I-am dat sa defragmenteze, s-a restartat sistemul si dupa restartare i-am mai dat sa scaneze o data.Surpriza mare! Acelasi procent de 24%. De ce a ramas acelasi procent? Nu era normal ca dupa defragmentare sa scada?

Comentariile sunt închise.