Meniu Închide

WhoReadMe – Verifică statusul mailurilor tale

Există anumite situații în care este important să aflăm dacă un mail a fost citit de către destinatar, când și de unde a fost citit. WhoReadMe verifică dacă mailul dumneavoastră a fost deschis și vă trimite o notificare pe mail ori de câte ori acesta este citit. Notificarea conține ora și data la care mailul a fost citit, de câte ori a fost citit, IP-ul și locația destinatarului:

Dear mariana,
The e-mail you send to “exemplu@yahoo.com” is opened.

Below is the tracking summary:
Subject    : Hey!
Opened on  : 2010-05-03 19:21:57 (GMT +2)
Duration    : 3 minutes 13 seconds  after sending
IP Address  : 89.33.93.xxx
Location    : Constanta, Romania
Description : Open by exemplu@yahoo.com for 1st time

This is 1st notification of total 10 available for this tracked e-mail.

WhoReadMe vă oferă posibilitatea să compuneți mailul fie direct din contul dumneavoastră de pe whoreadme.com (are o interfață ușor de folosit prin care puteți chiar să atașați fișiere), fie prin intermediul contului personal de e-mail (dacă doriți să urmăriți mailul către exemplu@yahoo.com, veți introduce adresa exemplu@yahoo.com.whoreadme.com).

WhoReadMe inserează în corpul mailului un “detectiv” – invisible tracking image – aflat pe serverul WhoReadMe. Când mailul este deschis, “imagineaeste descărcată de pe server și expeditorul primește notificarea.

E-mail status
E-mail status

Puteți urmări zilnic maxim 20 de mailuri și pentru fiecare dintre ele puteți primi cel mult 10 notificări.

Mai multe informații: http://whoreadme.com/faq.html

Alte articole interesante pentru tine

31 Comments

 1. mihnea

  cum functioneaza am urmat toti pasii …..am folosit un email al meu ca si cobai dar nu am primit nimic deci care este treaba am compus mesajul …apoi am introdus manual adresa de email adica *********@yahoo.com.whoreadme.com …apare trimis dar cand intru pe platforma ,,,nu gasesc ac e deschis si nici nu am primit macar mesajul cobvai

  • Alexandru

   Bună Mihnea, se pare că serviciul a fost blocat de către marii furnizori de e-mail: pe site-ul whoreadme apare acest mesaj acum Recently emails from our servers has been blocked by major email providers. To overcome this issue, please go to SMTP settings and insert your mailbox credentials.

 2. maghiar

  nu mai pot trimite email la o adresa pe care am mai folosit-o imi da eroare :Dear maghiar,

  Sorry! We are not able to deliver your email [mess] to “******@yahoo.com” as we are getting the following error:

  => 554 5.7.9 Message not accepted for policy reasons. See postmaster.yahoo.com/errors/postmaster-28.html

  If you need further help, please contact us at: ^^^@whoreadme.com

  Regards,

  The WhoReadMe Team
  Website: whoreadme.com
  Twitter: twitter.com/whoreadme
  am pus stelute in loc de adresa pt a pastra confidentialitatea…deci de ce nu merge?

 3. jeavecmoi

  Buna seara,

  Folosesc si eu de putina vreme whoreadme.com si am o nelamurire. Acesta indica de une a fost citit cu acuratete? Imi arata IP-ul si localitatea, insa vreau sa stiu daca este informatie corecta ( clar nu 100 %). Intreb pentru ca cineva spunea ca este in Milano insa dupa IP este o localitate din Romania. Mrrrrr …..cineva in mod sigur minte! :))

 4. mami

  Am trimis mail cu extensia whoreadme.com, imi apare pe whoreadme ca mesajul a fost trimis dar daca a fost citit nu vad unde apare. ce se intampla?

 5. stef

  eu am trimis deja email. se mai poate afla daca l-a citit??? sau inainte de a fi trimis trebuie adaugata extensia la adresa de email….???

 6. sspaima

  nu stiu ce trebuie sa setez ca nu primesc detalii despre data,ora,locatia cand a fost citit.va rog sa ma ajutati daca puteti!va multumesc!

 7. coco

  Dar referitor la timpul in care este citit acest maill,mi se pare cam ireal
  ,In sensul ca am trimis un text cam mare si mi-a aratat ca a fost citit in 40 secunde si nu avea cum ,ca ii lua cam 2-3 minute,

 8. florin

  Cred ca la ce se referea cobra era ca isi trimite mail pe contul lui sa vada daca mai citeste si alta persoana (prietena/nevasta/etc) e-mail-urile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *