Meniu Închide

Conexiunea 5G va permite descărcarea filmelor într-o secundă

Korea de Sud va investi 1.5 miliarde de dolari în  5G, noua generație de conexiuni wireless ce va permite descărcarea integrală a filmelor într-o secundă.

antena5g

Disponibilă utilizatorilor din 2020, conexiunea 5G se estimează că va fi de aproximativ 1000 de ori mai rapidă decât cea 4G. O mare prioritate în dezvoltarea 5G o vor avea și funcțiile pentru rețelele sociale sau cele pentru transmisia hologramelor.

Korea de Sud are 30 de procente din piața globală a dispozitivelor mobile. Pe piața echipamentelor destinate rețelelor mobile deține doar 4.4 procente din piața globală, sperând  să ajungă la 20 de procente până în 2020.

Samsung a anunțat în luna mai anul trecut că a testat cu succes tegnologia 5G, reușind o transmisiune de date cu peste 1 GBps la o distanță mai mare de 2 Km. Samsung a găsit o variantă de exploatare a benzilor de unde milimetrice folosind antene cu 64 de elemente care au depășit efectul caracteristicilor nefavorabile de propagare.

Mai multe detalii pe BusinessInsider.
Sursa foto: Luigi Rosa

Alte articole interesante pentru tine

2 Comments

  1. Dragoş

    Bună ziua,
    Am achiziţionat de curând o placă video NVidia GT640 ; 3D vision. Am al doilea monitor un Tv Samsung 3D, full HD, smart, 81 cm, -UE32eS6710. Prin cablu HDMI-DVI 1.4 am cuplat al doilea monitor la placa video. Imaginea este perfectă mai ales filmele 3D cu ochelari activi 3D de pe internet. In schimb sunetul nu merge. Am conectat un amplificator audio cu 2 boxe la placa de bază la ieşirea AUDIO OUT . Sunetul e normal. Mentionez că televizorul are intrare AUDIO IN , dar degeaba , sunetul nu se aude la difuzoarele lui. În schimb când cuplez Video DVD, se vede si se aude normal. Ce pot să fac să rezolv problema sunetului la filmele de pe internet fără să mai folosesc amplificatorul audio extern. Televizorul are 2 intrări HDMI şi o intrare HDMI-DVI ; 1 intrare audio ; intrrări component şi 3xUSB. Placa video are ieşiri SMART, 2xDVI şi HDMI. Am conectat cu cablu HDMI 1.4 de la ieşire HDMI de pe placa video la intrare HDMI 2;3 televizor. Sunetul tot nu merge.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *