DefCamp 2012, cea mai mare conferință de INFOSEC și hacking din România

Cea de-a treia ediție a DefCamp va avea loc în perioada 30 noiembrie – 2 decembrie la Hotelul Yesterday din capitală. Organizatorii promit trei zile de prezentări din domeniul INFOSEC & hacking și așteaptă aproape 200 de participanți.

           Pe parcursul celor trei zile, participanții vor putea urmări numeroase prezentări susținute de oameni cu experiență în domeniul INFOSEC, vor putea monitoriza Wall of Sheep, ar putea participa la concursul DCTF (DefCamp Capture the Flag) sau își vor putea pune site-ul la dispoziția unei echipe de testare. Totul sub același acoperiș, la același eveniment – DefCamp. E grozav! a declarat Andrei Avădănei, coordonatorul evenimentului.

Evenimentul din această toamnă atinge în cele peste 20 prezentări susținute de speakeri din 5 țări subiecte precum 0days, captcha breaking, digipass bypass, mobile security problems, DDOS, networking, android malware, P2P networks,  D&D APT’s, social engineering și lista continuă, prezentările fiind susținute atât de specialiști din România cat și din străinătate.

Competiția DCTF (DefCamp Capture the Flag) va avea o etapă de pre-calificări online urmată de un duel în timpul evenimentului între echipele finaliste. Temele competiției sunt extrem de variate și provocatoare – exploits, cryptography, programming, steganography,  forensics, reverse engineering, aceste subiecte fiind atinse în 30 de probleme din etapa de calificare.

Defcamp 2012

Una dintre dintre noutățile cu care vine DefCamp 2012 @Bucuresti este DHME (DefCamp Hack ME). Orice participant își poate înscrie website-ul, aplicația sau proiectul iar echipa DHME se va ocupa pe perioada evenimentului de analiza și realizarea unui audit de securitate asupra lui. La finalul evenimentului cei înscriși vor primi pe email câte un raport cu privire la analiza făcută.

Lista cu noutățile de anul acesta este mult mai lungă dar mai multe detalii puteți descoperi accesând site-ul evenimentului sau aplicând la ediția din București. Evenimentul este organizat cu sprijinul KPMG, Hotel Yesterday, Distinct,  BitDefender și uCoz.

Trimite articolul și prietenilor tăi!