MesajGratuit.ro, alternativă la Moove.ro pentru a trimite mesaje SMS gratis

La sfârșitul anului 2009 a apărut Moove.ro, un site foarte popular prin intermediul căruia se puteau trimite mesaje SMS gratis în toate rețelele de telefonie mobilă din România. Partea proastă e că după 2 ani www.Moove.ro și-a încetat activitatea și utilizatorii au rămas fără o alternativă românească pentru acest serviciu.

Din fericire s-a lansat MesajGratuit.ro, un site de trimis mesaje sms gratis similar Moove.ro. Noul serviciu îți permite să trimiți mesaje gratuite în România către un număr nelimitat de destinații din Orange, Cosmote sau Vodafone.

Trimite SMS online prin MesajGratuit.ro
Trimite SMS online prin MesajGratuit.ro

Dacă nu ai cont pe site, pentru a evita abuzurile, nu poți trimite mai mult de 3 mesaje SMS pe zi către un singur număr de telefon. Astfel se pot trimite mesaje SMS către un numar nelimitat de prieteni însă nu mai multe de 3 mesaje pentru un singur număr de telefon.

Utilizatorii care se înregistrează pe site pot trimite până la 5 mesaje pe zi către fiecare număr de telefon. Pentru a te înscrie pe site vizitează pagina de înregistrare, completează câmpurile cerute după care vei primi un e-mail pe adresa folosită la înscriere. În mesajul primit (pe care s-ar putea să îl găsești în SPAM/Junk) găsești un link de confirmare pe care trebuie să faci click. După confirmare vei mai primi un mesaj ce conține datele de logare: numele de utilizator și parola.

Este bine că există și astfel de servicii, mai ales în cazul în care vrei să faci cuiva o surpriză sau o glumă. 🙂 Din punctul meu de vedere chiar și limita de 3 SMS-uri pentru un singur număr de telefon ar trebui să fie suficientă. Cu toate astea, de când smartphone-urile au devenit ceva obișnuit cred că e-mailul este o modalitate mai eficientă de comunicare prin mesaje.

Nu cred că are rost să mai lungesc povestea și acestea fiind zise, spor la trimis mesaje SMS gratuite în România!

Trimite articolul și prietenilor tăi!

18 comentarii

Comentariile sunt închise.