Meniu Închide

Moove.ro – Trimite gratuit 10 SMS-uri pe zi

Moove.ro a fost o aplicație web prin care puteai trimite de pe orice calculator mesaje SMS către telefonul mobil. Momentan Moove.ro nu mai este disponibil, dar poți trimite SMS-uri online prin MesajGratuit.ro.

Cu Moove.ro se puteau trimite până la 10 SMS-uri gratuit într-o zi către telefoane mobile ce folosesc rețelele de telefonie din România. Ca lucrurile să fie și mai simple, exista o agendă intuitivă în care să păsttrezi numerele de telefon uzuale.

M-am „jucat” și eu destul de mult cu Moove.ro și în mare parte am fost mulțumit, cu toate că au fost momente în care mesajele se trimiteau mai greu, iar unele nu s-au trimis „din prima”. Nici restricția de 10 SMS-uri/zi nu m-a constrâns, având în vedere că n-am avut nevoie să trimit mai mult de 7-8 mesaje pe zi.

Cu o interfață simpatică și Radio Clandestino pe fundal, uneori intram pe Moove.ro doar ca să ascult muzică. După ce Moove.ro nu a mai fost disponibil, site-ul a fost redirecționat o perioadă către Clandestino.fm (un radio cu muzică foarte drăguță).

Uneori, serviciul răspundea mai greu, sau chiar nu funcționa. A existat și rubrica Mesaje Trimise dar a fost scoasă. Având în vedere că este un serviciu gratuit și disponibilitatea lui era dependentă de resurse limitate, consider că a fost un serviciu destul de bun la vremea lui.

La sfârșitul anului 2011, după aproximativ doi ani de existență, Moove.ro și-a încetat activitatea. Cu toate că între timp au mai apărut și alte site-uri prin intermediul cărora se puteau trimite mesaje SMS gratis în România, cred că Moove a fost cel mai popular. Popularitatea site-ului a fost dată și de interfața cu un design simpatic și personal, existența agendei în care se puteau salva numere de telefon și muzica de fundal.

Este păcat că serviciul nu mai este momentan disponibil, și cred că ar fi interesantă o revenire a acestuia fiindcă observ o cerere încă destul de ridicată deși a trecut destul de mult timp de când acesta a fost închis.

Alte articole interesante pentru tine

185 Comments

  1. Bradieanu Laurentiu

    Foarte bine , inteleg ca e criza dar ….. sincer se putea si mai bine site-ul !!! cu ceva modificari ……”CLEVER” !!! oricum e bine si asa………!

  2. corina

    pai nu da nimeni un raspuns??retrage-l de pe net si am terminat povestea,continuati sa faceti reclama la ceva ce nu mai exista.

Comentariile sunt închise.