Plăcile video Nvidia din seria GTX vin cu Splinter Cell bundle

nvidia

Acestă decizie vine ca răspuns pentru AMD și proiectul Never Settle Forever, care aduce jocuri video împreună cu anumite modele de placi video de la AMD.

Nvidia va livra cu plăcile video GeForce GTX 660, GTX 660 Ti, GTX 670, GTX 680, GTX 760, GTX 770 și GTX 780 jocul Splinter Cell Blacklist Digital Deluxe Edition și Splinter Cell Conviction. Faptul că au adoptat aceași strategie ca AMD pentru a crește vânzările nu constituie o problemă, AMD fiind obișnuită cu o concurență puternică.

Problema este ca nici un joc Ubisoft nu va folosi Physx, iar Splinter Cell nu are foarte multe setari pentru solutiile grafice „verzi”.

In pachet cu placa video se găsește un cod activare ce se va introduce pe site-ul Nvidia. Așteptăm să vedem ce alte jocuri vor fi disponibile cu plăcile lor video. Deocamdată, oferta AMD pare mai bună iar Nvidia ar trebui să acorde mai multă atenție la detalii.

Sursa: dabs.com / Image credit: nvidia.com

Trimite articolul și prietenilor tăi!

4 comentarii

  1. Salut Alex , ce-mi recomanzi dintre : emag.ro/placa-video-msi-nvidia-geforce-gt-630-2048mb-ddr3-128bit-hdmi-dvi-vga-n630-2gd3/pd/DBP6SBBBM/?ref=vp_ap_vis si emag.ro/placa-video-gigabyte-nvidia-geforce-gt-630-2048mb-ddr3-128bit-hdmi-dvi-vga-n630-2gi/pd/EH50KBBBM/?ref=vp_ap_vis

  2. Bună dimineaţa,
    Din neatenţie am postat un mesaj despre placă video la capitolul „Conexiunea 5G va permite descărcarea filmelor într-o secundă „.
    Am montat la PC o placă video nouă „NVidia GeForce GT640 , 2Gb , 3D vision. Am un al doilea monitor conectat la PC, un tv. Samsung 3D, full HD, Smart, 81 cm, UE32ES6710. Televizorul are 3 intrări HDMI (din care una HDMI-DVI ) , 3 intrări USD, 1 intrare AUDIO, intrări component. Placa video are 1 ieşire HDMI , 2 ieşiri DVI , 1 ieşire scart. Am conectat televizorul cu un cablu HDMI-DVI HIGH SPEED , imaginea e perfectă dar nu am sunet. Apoi am folosit un cablu HDMI-HDMI 1.4 , imaginea e perfectă dar fără sunet. Am folosit şi un cablu pentru sunet stereo cu Jack-Jack de la ieşire audio placa de baza la intrare audio televizor. Sunetul tot nu merge. Am înţeles de pe postările de pe Internet că prin cablul HDMI-DVI se trasferă numai imaginea nu şi sunetul. Am înţeles că prin cablul HDMI-HDMI ar trebuie să transfere atât imaginea cât şi sunetul , dar la mine sunetul nu merge. Singura soluţie e să cumpăr o combină audio ca să aud sunetul filmelor de pe Internet . Nu se merită o asemenea cheltuială în plus. Poate mă ajutaţi dvs. cu o soluţie ca să rezolv problema sunetului. PC are instalat Windows XP. Am făcut ttoate setările posibile pe Tv., dar degeaba, sunetul nu merge . A mai rămas eventual unele setări pe PC- placa video la care eu nu prea mă pricep şi de aceea vă cer ajutorul. Sunt pensionar, nu mai sunt tânăr să mă descurc cu probleme de calculator. Dacă nu erau nepoţii nu mă complicam cu asemenea probleme.

    • Salut Dragoș, umblă la driverele pentru TV în XP, și asigură-te că sunetul este redat (Playback Devices) prin HDMI când conectezi cablul.

Comentariile sunt închise.