Sigur.info – O navigare mai sigură pe Internet pentru copii

Sigur.info este un proiect ce vine în sprijinul copiilor, părinţilor şi profesorilor în ceea ce priveşte siguranţa navigării copiilor pe Internet. Acesta este un proiect ce vine ca răspuns la numărul tot mai mare al pericolelor la care sunt expuşi copii pe Internet precum hărţuire, furt de date, accesarea de site-uri cu caracter pornografic, violent, rasist, etc.

sigur.info
Pe pagina principală a site-ului veţi găsi sfaturi pentru copii, sfaturi pentru părinţi, sfaturi pentru profesori, programe utile, informaţii suplimentare, prezentarea unor evenimente .. etc. Informaţiile sunt destul de bine organizate, şi veţi reuşit într-un timp foarte scurt să citiţi sfaturile prezentate.

Chiar dacă aveţi senzaţia că ştiţi despre ce este vorba, vă recomand să citiţi măcar pe diagonală sfaturile de pe sigur.info pentru că veţi afla cu siguranţă şi lucruri noi.

Trimite articolul și prietenilor tăi!

8 comentarii

 1. Am gasit articolul acesta azi la 3 luni dupa ce a fost scris. Pe perioada verii nu s-a prea activat pe site si forum- vacanta si altele.
  Cum spunea Alexandru atunci, site-ul chiar era in dezvoltare si continua sa creasca! Va invitam si pe voi sa va expuneti ideile pe forum 🙂

 2. Site-ul nu este perfect, sunt de acord că unele sfaturi sunt cam „inocente”, însă în ciuda aspectelor de genul ăsta se mai găsesc şi lucruri de reţinut. Dacă aş fi avut o alternativă mai bună probabil că aş fi prezentat-o pe aceea..

  PS Văd că cei care se ocupă de site nu mi-au răspuns la e-mail ceea ce mă face să cred fie că sunt în vacanţă fie că nu-şi prea dau interesul..

 3. foarte buna intentia dar siteul e slab daca aveti si alte programe siteuri de genul acesta le astept cu drag chiar caut de multa vreme asa ceva

 4. La cât sunt copii din ziua de azi de „maturi”, la chestia asta cred că nu ţine figura … şi nici altele … părerea mea … 😀

 5. Salut Alexandru

  Am găsit mai demult site-ul respectiv şi prima intenţie a fost să-i dedic câteva rânduri. Apoi, la o examinare mai atentă, am descoperit pe forum anunţuri publicitare (decodări de telefoane), la site-uri partenere vânzări de laptop-uri (şi te rog să fii atent modul în care este secţionat un link astfel încât să corespundă cuvintele cheie), plus că numărul articolelor este foarte mic. O ideea salutară acest gen de site însă pare un pic „mort”. Cum ar spune Yane2806, parcă e Cavendish într-o etapă de munte. P.S. Tot un astfel de site mai este şi http://www.copiidisparuti.ro/ (ştiu că sună cam sinistru).

  • Salut Andrei,
   M-am uitat pe forum şi nu am găsit nimic ieşit din comun.. sau cel puţin n-aş generaliza.. 🙂
   Site-ul pare mort, însă e în dezvoltare.. sau în fine .. la urma urmei (chiar dacă sunt şi poveşti) este şi conţinut util..

Comentariile sunt închise.