Categorie Fără categorie

Open Office 3 Portabil

OpenOffice.org Portable este o suita de programe de birou, ce contine aplicatii pentru procesare de text, calcul tabelar, creare prezentari, realizare desene si diagrame (..), toate in format portabil.

IZArc – Arhivator & Dezarhivator gratuit

IZArc este o aplicatie gratuita pentru manipulatea arhivelor si este compatibila cu urmatoarele formate de arhive: 7-ZIP, A, ACE, ARC, ARJ, B64, BH, BIN, BZ2, BZA, C2D, CAB, CDI, CPIO, DEB, ENC, GCA, GZ, GZA, HA, IMG, ISO, JAR, LHA, LIB, LZH, MDF, MBF, MIM, NRG, PAK, PDI, PK3, RAR, RPM, TAR, TAZ, TBZ, TGZ, TZ, UUE, WAR, XXE, YZ1, Z, ZIP, ZOO.

Tray It – Minimizare in System Tray

Recent am descoperit Tray It, o aplicatie de mici dimensiuni cu care puteti minimiza orice fereastra dupa criterii bine stabilite in System Tray (langa ceas). Nu va lasati inselati de dimensiunea redusa, TrayIt are o multime de setari pentru indentificarea…

Burn Aware Free – Alternativa gratuita la Nero

In ultima vreme multe aplicatii comerciale au devenit bloatware (adica au si functii mai putin folositoare in plus), si Nero (o suita de aplicatii de creat si multiplicat discuri) nu face exceptie. De aceea au aparut aplicatii care indeplinesc functiile…

AutoCorect – Editor de text

AutoCorect este un editor de texte gratuit cu suport pentru limba romana ce permite formatarea documentului la nivel de paragraf si/sau caracter. Avantajul pe care il are AutoCorect este ca poate efectua corectii ortografice, de punctuatie, aplicarea de diacritice (manual sau automat), suportul pentru ortografie si punctuatie fiind in conformitate cu DEX.