Burn Aware Free – Alternativa gratuita la Nero

In ultima vreme multe aplicatii comerciale au devenit bloatware (adica au si functii mai putin folositoare in plus), si Nero (o suita de aplicatii de creat si multiplicat discuri) nu face exceptie. De aceea au aparut aplicatii care indeplinesc functiile necesare cu minim de resurse consumate si care sa concureze cu solutiile comerciale din punct de vedere al performantei si utilitatii.
BurnAware Free este o astfel de aplicatie, care are ca scop scrierea de CD-uri, DVD-uri , si discuri Blu-ray, si este ideal pentru utilizatorii obisnuiti si care nu sunt dispusi sa plateasca pentru functii suplimentare (si, probabil, neutilizate).

Interfata este bine organizata, „curata”, fiind foarte usor de ales tipul discului si selectarea fisierelor care se doresc a fi scrise (seamana cu Nero Start Smart).

Singurele neajunsuri sunt: faptul ca limba romana nu este suportata si cand il instalati incearca sa adauge si un toolbar. Puteti sa deselectati optiunile (toate 3) de instalare ale toolbar-ului si schimbarea motorului de cautare..

Aplicatii cu functii similare si care v-ar putea placea sunt si Deep Burner sau CDBurnerXP.

Pagina web: http://www.burnaware.com/burnaware_free.html
Descarcare: http://www.burnaware.com/downloads.html
Dimensiune: ~8MB

Trimite articolul și prietenilor tăi!