Imagini de fundal – 7 recomandari

Inca un articol despre site-uri cu wallpapere. Pe langa cateva site-uri pe care le-am mai mentionat, o sa mai adaug cateva noi si o sa adaug o mica descriere pentru fiecare.
InterfaceLift
Pe acest site se gasesc si iconuri si teme, insa wallpaperele sunt de o calitate exceptionala si si in numar mare. Aveti posibilitatea de a downloada imaginile de la rezolutii mici la rezolutii foarte mari, pe diferite formate de ecran.


HDwallpapers.net

Acest site contine poze grupate pe 9 categorii, calitatea imaginii este excelenta, si tre’ sa recunosc ca cel mai mult mi-au placut cele de la animals.

DesktopNexus

Un site pe care l-am descoperit recent si care contine vreo 14-15 mii de imagini grupate pe 15 categorii. Se gasesc multe chestii dragute dar trebuie sa cauti..


Customize.org
Un site care se ocupa de toate laturile personalizarii interfetei, contine foarte multe resurse, iar wallpaperele pot fi sortate si dua culoarea dominanta, ceea ce mi se pare foarte util.

HubbleGallery
Daca vreti sa aveti imagini din univers pe desktop, pe Hubble site gasiti multe poze ce merita atentie.


Animewallpapers
Pentru amatorii de desene animate, personaje anime/manga samd, am gasit site-ul acesta care e posibil sa va placa..


Vladstudio
Este rezultatul muncii lui Vlad Gerasimov din Irkutsk, Rusia. Are un stil aparte.

 

Trimite articolul și prietenilor tăi!

2 comentarii

  1. Wallpapere super duper, de acu pe aici vin sa iau wallpapere, pune pe aici ceva si despre programe care schimba wallpaperele automat.

Comentariile sunt închise.