Meniu Închide

Peepler.ro – Cine este în spatele unei adrese de e-mail?

peepler

Peepler.ro este un serviciu util, care vă permite să cautați simultan profile create cu o adresa de e-mail (“tragi cu ochiu’ la cine se ascunde în spatele unei adrese de mail”), pe cateva servicii sociale ca: Yahoo!, hi5, gravatar, flickr, Netlog, Picassa, Yahoo360, MySpace și Twitter.

Așadar dacă doriți să aflați mai multe lucruri despre o persoană (potențial angajat..etc) și îi știți doar adresa de e-mail, aveti șanse destul de mari să aflați mai multe lucruri despre aceasta.

Peepler este la fel de util și în cazul unor mesaje venite de la necunoscuți..

10 Comments

 1. Sheilla

  uite inca un site care face acelasi lucru droopy6.com dar am impresia ca peepler.ro este mai rapid.ramane de vazut care este mai precis.

 2. Avadanei Andrei

  Hmm,nu m-a incantat deloc.Din 3 adrese de e-mail, care toate au conturi pe retelele respective si nu numai nu a gasit nici macar o legatura cu mine.

  O aplicatie asemanatoare,dar care se bazeaza pe nume/prenume/nickname este http://whoozy.com/ , care ofera rezultate mai dragute si muult muult mai relevante!

 3. NENCIU RELI

  Am mai comentat o data, in urma cu aproximativ o saptamana ,v-am lasat si o rugaminte si as doti sa vad daca ati tinut cont de ea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *