Scanare online ( online scan ) – Antivirus & Antispyware

Deoarece tot mai multa lume este preocupata de securitatea datelor am intocmit o lista cu produse de securitate cu care va puteti scana calculatoarele online, fara sa fie nevoie sa le instalati, cu mentiunea ca majoritatea functioneaza cu Internet Explorer:
Antivirus
BitDefender Scan Online – scan complet
Kaspersky AV online – scan complet
Kaspersky AV online – scan fisier
NOD 32 online – scan complet
Trend Micro online – scan complet
McAfee online – scan complet
F-secure – scan complet
Panda Activescan – scan complet
Symantec Security Scan – scan complet
eTrust – scan complet
Rising Antivirus – scan complet
Virus Total – scan fisier (antivirusi multipli)
Virus Chief – scan fisier (antivirusi multipli)
Avast online – scan fisier

Antispyware
Tenebril – scan complet
eTrust PestScan – scan complet
ewido antispyware – scan complet

Trojan
WindowSecurity – scan complet

Antivirus & Antispyware
Jotti’s malware scan – scan fisier (programe multiple)

*Aceste site-uri nu va ofera protectie constanta de aceea recomand folosirea unei soluții de securitate.

Trimite articolul și prietenilor tăi!

15 Comments

  1. Buna am o problema cand intru in oice program pe calcualtor imi da eroare win 32 aplication la tot ce depinde de net sau jocuri net ce pot face va rooog ajutor mi sa mai intamplat acu 1 luna am scanat online ci bitdefender si am rezolvat dara cu cand vreau sa scanez iar nu emrge dc va roog ajto pagina facebook. va roog cine poate sa imi dea cv pe chat nu pot descarca nimik

  2. cne ma poate ajuta si pe mne….mi-am bagat fel si fel de antivirusuri mi-am scnat pc mi-am reinstala windowsul si tot se blocheaza…..ce pot face in asemenea conditii?????? va rog ajutatima……

  3. Kaspersky doar detecteaza virusii, Bitdefender ii si sterge, cred ca ar trebui specificat acest lucru pentru fiecare adresa in parte. Eu prefer pe cel care imi face toata treaba. Am dat un click, si am terminat cu virusii.

  4. am BitDefender internet Security 2008 iar de-o saptamana nu mai face up-date si nici nu ma lasa sa ma conectez la nici un scaner on-line .Va rog mult ajutor ca astia de la bitdefender nu raspund la mesaje ,va rog !

  5. eu nu pot sa ma conectez la scanarea on line de la bitdefender si nici la Kasperski …ce credeti ca are comp. meu ???.Va rog ajutor !

  6. Laudabila initiativa.Si eu am avut ceva probleme cu virusii si antivirusii in decursul timpului.Ultima data cand am avut probleme a fost cred ca acum un an.Am scapat un FidCop pe care nu-l detecta si curata decat BitDefenderul.De ceva timp folosesc tandemul Avast(antivirus) si Sygate Firewall si bineinteles din cand in cand scanarea online.Sunt multumit de acest tandem ,pe care puteti sa-l incercati(testati) si voi.

  7. Si eu am avut probleme cu virusii, astfel ca am cautat pe Google si am gasit solutia scanarii online.
    Am gasit atatea solutii interesante, incat tema a inceput sa ma pasioneze si mi-a parut rau sa se piarda munca mea de multe zile. Ma gandeam ca mai sunt si altii asemenea, care au probleme cu virusii, astfel ca am adunat rezultatele cautarii intr-un site, scanonline.110mb.com. Pe acest blog am gasit acum lucruri interesante, pentru care va felicit. Vad ca si alte persoane sunt interesate de problema scanarii online gratuite.

Comments are closed.