StumbleUpon – Resurse deosebite din Internet

stumbleupon-1StumbleUpon este o rețea socială ce vă permite să accesați foarte multe resurse deosebite din Internet (site-uri, filme, imagini..) selectate de utilizatorii săi; devenind utilizator și voi la rândul vostru veţi influența “mersul lucrurilor” prin alegerile pe care le faceţi. Rețeaua va atinge în curând 8 milioane de membri deci aveți șanse destul de mici să vă plictisiți.

Ca să intrați în rețea ideal ar fi să vă faceți un cont și apoi să descărcați bara de instrumente (toolbarul) StumbleUpon. Dacă doriți să vedeți pe scurt despre ce este vorba vă puteți distra din această pagină însă nu vor fi salvate preferințele voastre sau domeniile de interes.

stumble

Apăsând butonul “Stumble” va fi afișat fie un site, un film sau o imagine aleatoare care a fost apreciată de mulți utilizatori și dacă apăsați “I like it” va fi reținut în baza de date cu resursele apreciate de voi și le veți găsi ușor pentru a le revedea. La rândul vostru puteți descoperi site-uri și să le faceți recenzii pentru a fi prezentate și altor utilizatori.

Pentru momentele de plictiseală accentuată, când vreți să vă distrați, Stumbleupon este un serviciu care alungă monotonia, și scoate la iveală ce are web-ul mai bun. Printr-un singur click poți vedea filme, imagini, site-uri, cu rating mare printre utilizatorii acestui serviciu, și cu toate că e necesar să vă faceți cont de utilizator, eu cred că merită efortul. Toate resursele sunt grupate pe categorii diverse. Indicat este să mai faceți și o pauză din când în când, serviciul acesta poate crea dependență şi vă poate determina să pierdeţi multă vreme..

Trimite articolul și prietenilor tăi!

4 Comments

  1. Foarte tare Stumbleupon 😀 auzisem de el de la amici dar nu aveam timp sau mereu uitam sa il instalez…. se merita, draguta ideea si care e ocazia mai buna de pierdut timp decat in sesiune :)) I LIKE IT!

Comments are closed.