Advanced Windows Care – Curatare si Optimizare

Advanced Windows Care este o aplicatie cu multe functii, ce stie sa curete de cookie-uri, cunoaste cateva semnaturi de spyware, mai umbla la registri, la setari, anunta daca aveti programe necunoscute in startup si sterge fisierele temporare. Eu o folosesc de vreun an si ce apreciez e ca nu sterge nimic astfel incat sa apara erori dupa. Interfata nu e nici prea prea nici foarte foarte, e echilibrata si usor de utilizat.

Printr-un singur click pe scan va arata cate nereguli gaseste, si apoi printr-un click pe repair totul se rezolva. Avand in vedere ca e free, aplicatia afiseaza o reclama, care nu e deranjanta din punctul meu de vedere.

Din cand in cand e bine sa va amintiti sa actualizati aplicatia din Options/Update. Astfel se aduce la zi baza de date, sau daca e cazul veti fi redirectionati catre site-ul producatorului de unde puteti descarca ultima versiune.
Trimite articolul și prietenilor tăi!

Un comentariu

  1. Nu am incredere in produsele IObit, Smart Defrag mi-a facut probleme de cate ori l-am incercat, iar interfata e de obicei neingrijita la produsele lor. Raman la CCleaner + Auslogics Reg Cleaner.

Comentariile sunt închise.