NetBalancer – Controleaza banda de internet

Daca doriti sa puteti controla modul in care banda de internet este alocata pentru aplicatiile ce o folosesc, incercati NetBalancer. Nu am mai dat de vreo aplicatie similara, insa pot spune ca se adreseaza tuturor deoarece interfata e relativ simpla si comenzile sunt intuitive. Cu toate acestea unii utilizatori e posibil sa o gaseasca complicata.


Puteti vedea statistici despre cum utilizeaza aplicatiile banda de internet si le puteti schimba nivelul de prioritate. Astfel banda va fi redirectionata spre aplicatiile cu prioritate mare.


Dezavantajul pe care l-am descoperit e ca ocupa mult procesor, insa doar in anumite situatii (30% max, si 30-40mb RAM), insa se dovedeste utila. Impreuna cu ProcessLasso face minuni in viteza de reactie a calculatorului, insa depinde de cum le setati.


Pagina web:
http://www.seriousbit.com/netbalancer/
Descarcare: NetBalancerSetup.exe
Dimensiune: ~1mb

Trimite articolul și prietenilor tăi!

6 comentarii

 1. @Paolo@Alexandru

  Stimabililor,

  In primul rand, cum s-a mai spus, Ubuntu este o distributie de Linux (sistem de operare derivat din Unix). Modul de manipulare al fisierelor, este f diferit de al Windozerului. Insa nu este complicat sa ai 2 sisteme de operare pe acelasi PC (HDD). Tot ce trebuie sa faceti, este ca la instalarea WIN sa lasati si cativa GB nealocati pe HDD, spatiu ce va fi ulterior folosit pt crearea partitiilor de Linux. Crearea lor, nu este deloc complicata, cele mai multe distributii au instructiuni legate de modul de partitionare. Trebuie avut in vedere nt minim de partitii pt ca o distributie linux sa functioneze, si anume: /boot; swap si /.
  Respect si ne mai auzim.

 2. @Dr.Lecter: ubuntu e versiune de linux, ai grija cu partitiile, e mai complicat daca vrei sa ai si ubuntu si windows pe calculator… daca nu il instalezi cum trebuie, e posibil sa iti buseasca windows-ul… asa stiam; e clar ca nu e compatibil cu aplicatii din windows pentru ca foloseste cu totul alte extensii pentru fisiere;

 3. @Dr.Lecter
  Ubuntu e fain si poti sa il descarci de pe internet sau sa ceri de aici https://shipit.ubuntu.com/ un cd gratuit. Poti sa il testezi fara a-l instala datorita live cd.
  Nu e compatibil cu multe aplicatii din windows si atentie cand ii faci partitii.

  @mdicsu’
  E util, insa ocupa mult procesor si nu il tin mereu..

 4. tu chiar esti tare, ca IT-ist ! abia acum am timp sa ma uit mai ostaseste pe la tine pe site, ca sunt in concediu . zi-mi si mie, am auzit prin targ ca exista un sistem de operare aproximativ similar cu tindaus ; se cheama UBUNTU,mi-ar ocupa v’o 3 giga si cica e cool. nu c-as muri dupa chestii coole, dar ma gandeam sa daca mi se rupe un sistem, sa mai am unul.am vazut ca ferestrele si meniul seamana oarecum cu ale uindausului.m-a lamurit cineva si in legatura cu calculatorul de la serviciu, de o-a murit si placa audio si video. desi am primit CD urile de instalare a driverelor, odata cu computerul, ele erau deja incorporate ; si pot sa pun pariu ca piesele din comp. erau second hand. asa ca de-aia nu vreau sa umblu la el, si sa chem reprezentanta, in prezenta unui specialist ales de mine, ca sa pot sa-l bat p-ala de firma de unde l-am luat. ar trebui sa nu-mi pese, ca nu e al meu de acasa, dar e greu sa ma fraeieresac cineva si sa nu stea apoi in tabara la ortopedie, trei luni. zici ca e de fitze ubuntu ala?

Comentariile sunt închise.