MemTest for Windows – Controleaza Memoria din Windows

MemTest este o aplicatie portabila pentru testarea stabilitatii subsistemului de memorie (RAM-ul) din calculatorul dumneavoastra. De-asemeni este foarte populara intre overclockeri (cei care maresc frecventa de lucru a calculatorului) mai ales pentru ca este foarte usor de utilizat. Varianta pentru Windows este foarte simpla: Ofera posibilitatea de selectie a cantitatii de RAM, de la maximul nefolosit (All unused RAM) la un o valoare aleasa de dumneavoastra (Enter megabytes of RAM to test). Aceasta versiune este gratuita si are o limita maxima de testare a canitatii de memorie (in megabytes) .

memtest

Daca cantitatea de memorie selectata depaseste aceasta limita, se poate porni inca o instanta pentru a testa cantitatea de memorie ramasa.

(Mai multe instante: adica acelasi program pornit din nou: in acest caz veti vedea Memtest de 2 ori pe bara de programe – Taskbar.)

Este indicat sa lasati acest program sa ruleze cateva ore pentru o precizie ridicata a rezultatelor. Daca apare chair si o singura eroare, inseamna ca aveti o problema.  Controlati in aceasta ordine memoria, procesorul si placa de baza.

Pagina web & Descarcare: http://hcidesign.com/memtest/download.html

Dimensiune: 13KB

Trimite articolul și prietenilor tăi!